понеділок, 7 жовтня 2024 р.

                                      СТОП БУЛІНГ: ЗМІНИМО СВІТ РАЗОМ!

7 жовтня - Всесвітній день запобігання булінгу (World Day Of Bullying Prevention). У сучасному світі булінг є серйозною соціальною проблемою, що негативно впливає на емоційне, психічне та ментальне здоров'я, стає дедалі актуальнішою, особливо серед сучасної молоді.   

У КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ «ПОКРОВСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» відбувся цикл психологічних тренінгових занять  зі здобувачами освіти.    

Заступником директора з виховної роботи,  практичним психологом, керівниками навчальних груп  проведено тренінгові заняття  за темою  "СТОП БУЛІНГ": ЗМІНИМО СВІТ РАЗОМ! - спрямований на інформування учасників освітнього процесу про булінг, запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування), ознайомлення з програмами    профілактики, підтримки постраждалих від цього явища.

  Учасники освітнього процесу брали участь у проективних методиках, інтерактивних вправах на тему: "Що ми знаємо про булінг?" (https://wordwall.net/uk/resource/61364195)., обговорювали реальні ситуації та вчилися розпізнавати ознаки булінгу,  акцентували увагу на важливості підтримки одгрупників  та  створення дружньої атмосфери в групі. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.

Всі разом, давайте будемо чуйними один до одного і не будемо терпіти жодних проявів насильства. Не мовчимо, якщо бачимо булінг, звертаймося по допомогу до дорослих і пам’ятаймо: разом ми можемо змінити ситуацію!

Немає коментарів:

Дописати коментар