ЇМО НА ЗДОРОВ'Я
Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області звертає увагу засновників (власників), керівників закладів освіти!
Під час складання примірного чотиритижневого сезонного меню та асортименту буфету у закладах освіти необхідно обовʼязково враховувати вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та встановлені МОЗ вимоги щодо організації харчування в закладах освіти.
Примірне чотиритижневе сезонне меню та асортимент буфету дозволено використовувати після погодження з територіальним органом Держпродспоживслужби.
Без такого погодження дозволено використовувати меню, рекомендоване МОЗ!
Порядок погоджувальної процедури викладено на офіційному сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області у розділі «Послуги» - «Погоджувальні та реєстраційні процедури»
https://dp.dpss.gov.ua/poslugi/pogodzhuvalni-ta-reyestracijni-proceduri
Немає коментарів:
Дописати коментар