понеділок, 11 грудня 2023 р.

Візитка

Психологічна служба ПВПУ

ДІАГНОСТИКА! АДАПТАЦІЯ! РОЗВИТОК!

 Великі можливості приходять до всіх, але багато людей

навіть не підозрюють, що зустрічалися з ними!

    Неповторний, незвичайний, незрівнянний кожен з нас, як людина, у світі. Кожен із батьків, безумовно, прагне, щоб його дитина виросла не тільки успішною, а й здоровою фізично та психічно. Усі добре знають, що для нормального процесу дорослішання важливе не тільки повноцінне харчування, вітаміни, загартовування, екологічно чисте середовище, а й спокійна, психологічно здорова атмосфера, підтримка в усіх сферах діяльності та максимальне розкриття здібностей дитини, що є спільною мрією батьків і викладачів. Перетворити свої "ХОЧУ" на "МОЖУ" училищній родині допомагає психологічна служба. Місія практичного психолога у тому, щоб бути поряд, коли здобувач освіти  обирає свій шлях пізнання. Психолог полегшить для нього шлях її душевних пошуків та зробить його зрозумілішим, адже він - регулятор життя особистості.

    Основними завданнями психологічної служби навчального закладу є: психологічний супровід навчально-виробничого процесу та реалізація низки заходів профілактичного, корекційного, розвивального та навчально-просвітницького характеру, які сприяють  соціалізації особистості в суспільстві; створення умов для всебічного та гармонійного розвитку молоді; активізація мотивації до саморозвитку, самоорганізації та самореалізації в подальшій як особистісній, так і професійній життєдіяльності.

    Кожен здобувач освіти нашого училища  знає, що він один такий на Землі і тому є цінністю. Світ його душі - це Всесвіт. А Всесвіт - це гармонія, це розум, це добро, злагода. До цього повинна прагнути кожна людина, і ми привчаємо до цього наших дітей.

Психологічна служба ПВПУ проводить консультації

для батьків та здобувачів освіти. Чекаємо всіх бажаючих!

Телефон для запису 0502009223

 

Немає коментарів:

Дописати коментар